No announcement available or all announcement expired.

Modele de rafturi pentru beci

Rafturile pentru depozitare sunt niste obiecte esentiale pentru organizarea judicioasa a lucrurilor pe care le tinem in Camara, balcon, BECI, Garaj, depozit. Se pot folosi suportii Vinclu sau Pro. Pentru suportii Vinclu este nevoie de suruburi pentru fixarea politelor. Nu este nevoie de Alte accesorii. Fixarea vergelelor se face cu dibluri si surub in perete. Rafturile la inaltime pot fi montate PE perete, agatate cu Sfori sau lanturi fixer in dibluri ferme de tavanul unei camere. Puteti folosi orice Tip de materiale si cel mai importante esta ca puteti refolosi obiectele vechi de care va incurcati prin Casa: cutii de lemn, Lazi, scanduri, sipci, bucati de Cherestea, franghii, galeti, sertare Vechi si lista poate continua. Regulile de mai sus se aplica si in cazul organizarii beciului ca spatiu de depozitare, fiind si aici recomandata Depozitarea PE verticala. Beciul poate Lua locul magaziei sau debaralei, Dar Poti pastra aici si obiectele care nu mai au loc in GARAJ: bicicleta, care poate fi agatata intr-un suport Montat in perete, anvelopele de iarna si diferite accesorii auto. Încercați să ne cereți o ofertă și Nouă și veți Primi comisioane. Pot Décounturile fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de Profile! DA, aceste sisteme de rafturi se pot folosi pentru crearea de biblioteci. Suportii pentru polita sustin intre 50 kg si 60 kg par bucata.

Adica o polita poate avea greutate totala intre 100 kg si 120 kg. Nu exista o Latimer maxima, se pot crea rafturi de orice Latimer, totul depinde de materialul DIN Care se confectioneaza politele. Adancimea maxima este de 60 cm. mai multe informatii puteti AFLA de aici: http://www.feroshop.ro/blog/9_cum-imi-construiesc-un-raft instructiunile de montaj le gasiti aici: http://element-system.com/fileadmin/media/pdf/CLASSIC_Montage_end_Download-LR.pdf 1. Dans functie de grossit lucrurilor Care se doresc a fi depozitate: inainte de a ne Gandi la décor, trebuie sa stabilim care va fi destinatia acestui spatiu, dintre toate cele énumérer mai sus, si sa schitam un plan care va compartimenta beciul dans la zone diferite. De exemplu, daca alegem sa il transformam in Crama, vom avea nevoie de o Zona pentru Depozitarea Vinului, o Alta Nde putem instala aparatura Care asigura controlul umiditatii si un Loc destination degustarilor. Indiferent de raftul pe care il alegeti trebuie sa aveti grija ca obiectele/marfurile sa fie asezate astfel INCAT grossit sa fie Distribuita uniforme PE polita. Traditia ne trimite cu Gandul la cramé si Camari cu provizii pentru iarna, Dar beciul poate fi utilizat si altfel, devenind spatiu de depozitare, bar, un Al doilea Living, sau locul unde putem amenaja cinématograful de acasa.

Unii proprietari s-au instalat aproape cu totul aici, amenajand acest spatiu ca pentru locuit, sau l-au tranformat in camere pentru oaspeti. Important e ca Decker umiditatii relative sa fie scazut prin hidroizolare si ventilare bine facute. Si aici interviennent produse ca Radmyx, Flex mortier si Protecterm. IATA cateva imagini care sa va ajute dans construirea raftului de Care aveti nevoie. Observati boltarii montati intre scandurile groase de 4-5 cm. unele scanduri sunt rindeluite (“trase”). Altele pot fi invelite en hartie sau folie de Plastic. Designul, poziția polițelor se poate schimba oricând, iar Dacă aveți nevoie de mai multe rafturi sau polițe și acestea se pot adăuga foarte ușor. 4.

dans functie de materialele DIN care sunt realizate (structura si politele) aveti la dispozite: dans mod traditionnel, pivnitele sunt folosite pentru Depozitarea Vinului si pentru a pastra aici diferite provizii, INSA, in ultimii Ani, le-am vazut transformate in bucatarii, baruri, Sali de Biliard sau de fitness.